آموزش ساخت فروشگاه با المنتور (رایگان)

آموزش ساخت فروشگاه با المنتور

با وارد شدن کسب و کارهای اینترنتی و پیشرفت خیرکننده اینترنت در بین کاربران اکثر شغل های سنتی رو به نابودی هستند و اگر شما هم یک کسب و کار سنتی دارید و به فکر تغییرش نیستید باید کمی نگران شوید، یا اگر شغلی ندارید و یا به دنبال شغل هستید، اینترنت می تواند به کمک تان بیایید. بسیاری از افراد این موضوع را باور نداشتند تا اینکه استارتاپی همچون اسنپ وارد کشور شد و بازار عظیم افراد زیادی را سهم خود کرد اما این شوک آنقدر تکان دهنده نبود تا اینکه ویروس کرونا آمد و این موضوع را به همه ثابت کرد که چقدر کسب و کارهای اینترنتی ارزشمند هستند. آیا می دانستید زمانی که تمام شغل ها تعطیل بود کسب و کارهای اینترنتی بیشترین رشد خود را در این چند دهه اخیر داشتند؟

آموزش طراحی فروشگاه اینترنتی با المنتور

ساخت فروشگاه اینترنتی دغدغه بسیاری از افراد است، مخصوصا افرادی که در شغل شان بسیار مشغول هستند و زمان کافی برای یادگیری برنامه نویسی ندارند یا به دنبال یک درآمد پایدار هستند. از طرفی هم خودشان دوست دارند طراحی فروشگاه اینترنتی را انجام بدهند ولی فکر می کنند باید زمان زیادی رو برای یادگیری بگذارند یا اینکه به صورت کلی ساخت فروشگاه اینترنتی رو به یک فرد متخصص واگذار کنند. اما شما در اینجا، ساخت فروشگاه اینترنتی را با المنتور به راحتی آموزش می بینید.

برای این کار شما ابتدا باید به دنبال قالب هایی باشید که با افزونه المنتور سازگار هستند.

بهترین قالب های فروشگاهی برای المنتور

در این بخش از مقاله می خواهیم برای شما بهترین قالب های فروشگاهی برای المنتور را معرفی کنیم؛ که بتوانید با استفاده از آنها و المنتور فروشگاه خود را راه اندازی کنید، قالب های بسیار زیادی هستند که توانایی ایجاد فروشگاه اینترنتی را دارند و با المنتور هم سازگار هستند اما ما بهترین آنها را به شما معرفی میکنیم که در آینده به مشکل بر نخورید.

  • قالب hello elementor
  • قالب GeneratePress
  • قالب Neve
  • قالب Jupiter X
  • قالب Woostify

همه این قالب های وردپرسی در اینترنت موجود هستند، البته برخی از آنها به صورت پولی ارائه می شوند، که باید برای استفاده از آنها پول بپردازید، اما یکی از بهترین آنها قالب Hello Elementor است که به صورت رایگان در مخزن وردپرس موجود است و شما هر نوع طراحی را می توانید در این قالب اجرا کنید، این قالب توسط خود Elementor عرضه شده است که به عنوان بهترین قالب برای المنتور می باشد، البته این قالب به صورت پیش فرض هیچ گونه استایل و شکل خاصی ندارد و شما باید به صورت کلی و همه بخش های آنها را تغییر دهید و شخصی سازی کنید.

بعد از آن به افزونه صفحه ساز المنتور نیاز دارید و نهایتا می توانید طراحی تان را شروع کنید.

دقت داشته باشید که ما تصمیم گرفتیم در این مقاله فقط به نکات کلی آموزش ساخت فروشگاه با المنتور بپردازیم. اما برای اینکه به نکات تخصصی و حرفه ای تر برای ساخت سایت فروشگاهی می توانید به این لینک مراجعه کنید. بخش به بخش برای ساخت سایت فروشگاهی با المنتور در کنار شما هستیم که بتوانید هر نوع سایت فروشگاهی که مد نظر دارید را طراحی و اجرا کنید.

برای تماشای سایر ویدیوهای المنتور به این لینک رجوع کنید. هر سوالی داشتید در زیر همین پست با ما به اشتراک بگذارید، قول می دهیم در کمترین زمان ممکن پاسخ گویتان باشیم