به شما پیشنهاد میکنیم این بخش را با دقت زیادی بخوانید؛ گوگل چه رفتاری با محتوای شما ندارد. چرا از یک میلیارد مقاله در اینترنت، فقط 8 درصد آنها میتوانند بازدید کسب کنند و بقیه کمتر از هزار بازدید دارند! میخواهیم این مسئله را بررسی کنیم، بنابراین اول باید با گوگل و رفتار آن با محتوا دوباره آشنا شویم:
- چرا یک مقاله ترافیک تولید نمی کند؟
– چون در صفحه اول نیست!
- چرا یک مقاله در صفحه اول نیست؟
– چون بک لینک ندارد!
- چرا بک لینک ندارد؟
– چون کیفیت ندارد!
- چرا کیفیت ندارد؟
– چون نویسنده به کیفیت اهمیتی نداده یا نمیداند!
یک مقاله در اینترنت ترافیک بدست نمی آورد چون در صفحه اول و رتبه اول نیست و تا زمانی که بک لینک نداشته باشد نمیتواند در صفحه اول باشد. معمولا مردم به مقاله هایی لینک می دهند که کیفیت دارد، بنابراین؛ یک نویسنده خوب میتواند با تولید یک محتوای با کیفیت مردم را مجاب کند به مقاله لینک بدهند و گوگل به خاطر کیفیت و بک لینک مقاله را در صفحه اول قرار دهد، اگر کاربران با آن درگیر شدند و از آن استقبال کردند، گوگل آن را در رتبه #1 (یک) قرار میدهد.
شما همین الان با خواندن این متن یاد گرفتید چطور یک محتوا میتواند به صفحه اول برسد! اگر دو استانداردی که به شما خواهیم گفت را برای محتوای خود بدست بیاورید، میتوانید در رتبه یک گوگل باشید! برای اینکه بدانید محتوا چیست این لینک را دنبال کنید.
سری به آمار Ahref بزنیم در مورد ترافیک محتوا:
شاید برایتان جالب باشد اینکه بدانید 91 درصد کل محتوای اینترنت، ترافیکی زیر 9 درصد از کل ترافیک موجود را در اختیار دارند. تصویر زیر که در سایت Ahref در یک مطالعه موردی منتشر شده، آمار یک میلیارد مقاله را در اینترنت نمایش میدهد که 829 میلیون از آن مقاله ها اصلا بازدیدی نداشتهاند.
41 میلیون بین 1 تا 10 بازدید، 28 میلیون بین 11 تا 100 بازدید و 11 میلیون بین 101 تا 1000 بازدید داشته اند. تعداد مقاله هایی که بیشتر از 1000 بازدید داشته اند، نزدیک به 3 میلیون مورد بوده اند. بنابراین تولید محتوا به تنهایی برای دریافت ترافیک کافی نیست. باید محتوایی بنویسید که رتبه 1 گوگل را تسخیر کند!
اگر میخواهید مقاله شما جزو 10 درصد باشد و ترافیک جذب کند، باید بدانید که چالش های اصلی شما کیفیت و بک لینک هستند!
میخواهیم از تکنیک آسمان خراش (که یک استراتژی تولید محتوای کامل است) استفاده کنیم!
با این تکنیک میخواهیم محتوای سر به آسمان بگذارد و رتبه یک گوگل را با چنگ و دندان بگیرد!
کلمه کلیدی خود را از تقویم محتوایی انتخاب کرده، همانند ادامه عمل کنید:
- در مرورگر خود یک پنجره Private باز کرده، در گوگل کلمه کلیدی خودتان را وارد کنید، من
در مثالی که قرار است برای محتوا بزنم، از کلمه کلیدی”بستنی خانگی ساده” استفاده می کنم!
و نتایج آن به شکل زیر است:
تعداد نتایج برای “بستنی خانگی ساده” بیشتر از 5.5 میلیون است، به نظر می رسد کلمه سختی باشد!
- پس از اینکه این مقاله را نوشتم، از 2 ابزار برای پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی استفاده میکنم ابتدا در گوگل کیورد پلنر کلمه کلیدی را وارد میکنم و Get Started را میزنم:
نتایجی که پیدا کردم شگفت انگیز هستند، انگار کسی تا بحال چنین چیزی را تجربه نکرده، اکنون فهرست بزرگی از بهترین کلمات ممکن رو دارم که میتونم محتوای خودم رو براشون بهینه سازی کنم:
کلمات خیلی سخت
کلمات سخت
کلمات ساده
از کلمه بسیار ساده و کم رقابت “درست کردن بستنی” استفاده می کنم؛
این کلمه کلیدی را در ابزار MOZ وارد میکنم تا میزان سختی و برتری آن را ببینم، به نظر می رسد گزینه مناسبی برای نوشتن محتوا باشد. بنابراین یک محتوای هزار کلمه ای را ترتیب میدهم که در آن بنویسم.
بعد از ترسیم طرح کلی، میخواهم از درست کردن بستنی به محصول نهایی که “بستنی خانگی “است برسم. به همین دلیل، بعد از ترسیم طرح کلی و پیدا کردن مسیر کار، دوباره سراغ کلمه های کلیدی باز میگردم، کلمه کلیدی “درست کردن بستنی” را اینبار به ابزار دیگری میدهم که اتفاقا بسیار عالی در ساخت کلمه کلیدی عمل می کند؛ وارد سایت کیورد تول Keywordtool.io می شوم و کلمه خودم را وارد میکنم:
نتایج برای کلمه کلیدی مورد نظر را در زیر میبینم:
کلمات خوبی که برای استفاده در محتوا مناسب می بینم مواردی هستند که مشخص شده اند.
اکنون شما برای هر نوع کلمه کلیدی دیگری هم بخواهید چنین کاری را انجام دهید به نتیجه هایی بسیار عالی دست پیدا میکنید، که کسی از آنها خبر ندارد!
اکنون نوبت به کلمات مرتبط معنایی می رسد.
همانطور که گفتیم وقتی در مورد دوچرخه حرف میزنیم، کلمات مرتبط “ورزش، کلاه ایمنی، دوچرخه سواری، یادگیری دوچرخه و …” هستند.
اما دوست داریم دوباره در مورد کلمات کلیدی مرتبط معنایی یک یادآوری داشته باشیم:
کلمات کلیدی مرتبط به گوگل کمک می کنند محتوای ما را بهتر درک کند، کلمات کلیدی مرتبط همینطور به جذاب بودن مطلب و کاربردی بودن آن نیز کمک می کنند. دوباره برایتان یک مثال ساده می زنم:
با کمک کلمات مترادف شما میتوانید یک مطلب در مورد شیر را بخوانید و هر بار یک مفهوم جدید از آن داشته باشید (اما گوگل انسان نیست تا هوشمند باشد)، گوگل هم به این کلمات نگاه میکند و کیفیت محتوا را می سنجد، پس با کلمات کلیدی مترادف به گوگل کمک کنید محتوای شما را بهتر درک کند.
اکنون که شناخت کاملی از کلمه ها پیدا کردید، لازم است بهینه سازی های لازم را انجام دهید، اما یادتان باشد تمام اینکارها را اگر افراطی انجام دهید نتیجه عکس میگیرید، پس یک کار ساده را همان قدر ساده انجام دهید که نیاز است، کلمات، تصاویر، جمله بندی، لحن مقاله، همه را ساده و ساده تولید کنید.