چقدر هزینه برای سایت وردپرسی لازم است؟

چقدر هزینه برای سایت وردپرسی لازم است؟

همیشه اولین سؤال مشتریان برای طراحی سایت، درباره هزینه‌های طراحی سایت می‌باشد. برای طراحی یک وب سایت چه مقدار باید هزینه کنم؟ این سؤال اکثر مشتریان وب سایت‌ها است. در این مقاله می‌خواهیم هزینه‌های تعریف شده برای یک وب سایت حرفه‌ای را توضیح دهیم. برای درک بهتر هزینه‌های طراحی سایت یک مثال می‌زنیم:

فرض کنید شما قصد خریداری یک فروشگاه را دارید، اگر یک فروشگاه ۱۰۰ متری با تجهیزات و دکور ساده انتخاب کنید، طبیعتاً هزینه کمتری نسبت به یک فروشگاه ۵۰۰ متری با امکانات فروشگاهی مدرن و خاص پرداخت می‌کنید؛

خواسته‌های متفاوت از فروشگاه دقیقاً مشابه خواسته‌های متفاوت از یک وب‌سایت است. بنابراین نمی‌توان قیمت دقیقی را قبل از مشاوره به مشتریان ارائه داد. اگر در مورد نیاز و اهمیت طراحی سایت مطمئن نیستید حتماً این مقاله را بخوانید. چرا همه باید وب‌ سایت داشته باشند؟ برخی گمان می‌کنند طراحی سایت با وردپرس بسیار ارزان قیمت یا رایگان است. این تصور اشتباه باعث شده به کار آمد بودن آن توجه نکنند. وب سایت اولین جایگاه رسمی شما در دنیای وب است که اگر به اندازه کافی جذاب و تأثیرگذار نباشد، تبدیل به آخرین چیزی خواهد شد که از شما دیده می‌شود.

یک وب سایت حرفه‌ای دارای موارد زیر است:

  •  دامنه (Domain)

  •  هاستینگ یا سرور (Host)

  •  ترافیک سایت (Site traffic)

  •  ایمیل اختصاصی (Dedicated email)

  •  طراحی سایت (Web design)

  •  تولید محتوا (Content production)

  •  سئو سایت (Seo)

  •  پشتیبانی سایت (Support Site)

  •  خدمات جانبی

 دامنه (Domain)

همان آدرس وب سایت شماست؛ که مخاطبان با تایپ آن قادر به دیدن وب سایت شما می‌شوند. به عنوان مثال aigitali.com یک آدرس است. دامنه‌ها می‌توانند پسوندهای مختلفی داشته باشند. از پراستفاده و آشناترین دامنه‌ها می‌توان به net /.com./ و ir. اشاره کرد. دامنه‌های دیگری همچون biz / .org /.gov. هستند که هر کدام هزینه‌های متفاوتی دارند. دامنه (ir) در حدود ۶ هزار تومان و دامنه‌های com. در حدود ۲۴۰ هزار تومان برای یک سال قیمت دارند.

قبل از انتخاب دامنه، شرکت طراحی سایت، آزاد بودندامنه را با پسوندهای مختلف بررسی و سپس اقدام به خرید می‌کند. حواستان باشد اگر از موقع سررسید سالیانه دامنه مدت زیادی بگذرد، آن دامنه از دسترس شما خارج و به شخص دیگری فروخته می‌شود.

هاستینگ یا سرور (Host)

بعد از تعیین آدرس، نوبت به فضای مورد نیاز برای آپلود وب ‌سایت می‌رسد.

بسته به نوع سایت و میزان حجم اطلاعات آپلود شده از چند مگابایت تا چندین گیگابایت به هاست نیاز دارید.

هاست یا سرور برای کدها، عکس‌ها و تمام انواع محتواهای آپلود شده سایت هستند. هزینه سرور به‌صورت سالانه و از سالی ۵۰۰ هزار تومان الی ۲ میلیون تومان بسته به فضای اختصاصی پرداخت می‌شود. انتخاب یک شرکت هاستینگ خوب به منظور پشتیبانی عالی، سرعت و امنیت اطلاعات سایت بسیار مهم است.

ترافیک سایت (Site traffic)

استفاده حداکثری کاربران وب ‌سایت که به‌صورت ماهیانه محاسبه می‌شود، ترافیک وب سایت می‌گویند. ترافیک وب سایت، همان میزان آپلود و یا دانلود اطلاعات است، که به‌صورت گیگابایت یا نامحدود اعلام می‌شود. هزینه پکیج هاستینگ و ترافیک سایت به دلیل یک رابطه منطقی که نسبت به هم دارند، یکجا محاسبه می‌شود.

ترافیک سایت

ایمیل اختصاصی (Dedicated email)

این مورد بیشتر برای کسب و کارهایی است که از واحدهای مشخص و مجزایی تشکیل شده‌اند، همچنین تعاملات بیرونی زیادی دارند. قیمت ایمیل اختصاصی نیز، با توجه به ایمیل درخواستی، میزان ترافیک و فضای مورد نیاز به صورت سالیانه متفاوت است.

طراحی سایت(Web design)

در دنیای طراحی سایت، روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی برای طراحی وب‌ سایت وجود دارد. اما در این مقاله درباره سایت‌های وردپرسی صحبت می‌کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا CMS است که به دلیل مدیریت آسان، امنیت بالا و در دسترس بودن آن، در کل جهان از معروفیت خاصی برخوردار است.

 نمونه سایت‌های معروف ایرانی وردپرسی:

  1. دکتر سلام

  2.  دیجی کالا مگ

  3.  ایران استخدام

 نمونه سایت‌های خارجی وردپرسی:

  1. سایت رسمی کشور سوئد

  2. وبلاگ ناسا

  3. تک کرانچ 

سایت‌های وردپرس قالب‌های مخصوص به خود دارند که شرکت‌های طراحی قالب هم نمونه‌های آماده و هم قالب‌های اختصاصی مورد نیاز شما را طراحی می‌کنند قیمت قالب‌های آماده وردپرس از ۵۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان است، بسته به نوع امکانات و شرکت طراح متفاوت است.

همچنین قیمت قالب‌های اختصاصی از ۲ میلیون تومان به بالا شروع می‌شود. اگر قصد دارید خودتان وب سایت طراحی کنید حتماً قبل از خرید قالب با پشتیبان صحبت کنید تا قالب خریداری شده امکانات مورد نیاز شما را داشته باشد و هزینه اضافی نکرده باشید. توجه داشته باشید از شرکت‌هایی با پشتیبانی قوی قالب خود را خریداری کنید تا در آینده به مشکل برنخورید.

تولید محتوا برای سایت (Content production)

تولید محتوا برای وب‌ سایت جزو هزینه‌های طراحی سایت محسوب نمی‌شود اما تا این مرحله ظاهر وب ‌سایت را به صورت حرفه‌ای و کامل آماده کرده‌اید، وب سایت هرچقدر هم زیبا باشد، بدون داشتن محتوای مناسب و جذاب نمی‌تواند به هدف خودش (فروش محصول، ارائه خدمات و یا ….) برسد. بنابراین به محتوای اصولی و متناسب با هدف سایت نیاز دارید.

تولید محتوا برای سایت

انواع محتوا به‌صورت زیر می‌باشد:

  • بلاگ
  • ویدئویی
  •  پادکست
  •  اینفوگرافیک
  •  اسلاید 

هرکدام از این محتواها نیازمند اصول و دانش مخصوص خود هستند. در مبحث تولید محتوا، محتوای متنی، اصلی‌ترین نوع محتوایی است که در بازاریابی محتوا و تولید محتوا وجود دارد. به این نکته باید توجه داشته باشید که هر شخصی از کارمندان شرکت شما بدون در نظر گرفتن مهارت‌های کافی برای تولید محتوای وب سایت تجاری شما مناسب نیستند.

وب سایت نیازمند محتوای مؤثر و با‌کیفیت است. هزینه تولید محتوای متنی هم بر اساس تجربه و مهارت نویسنده از کلمه‌ای ۴۰ تومان شروع می‌شود.

سئو سایت (Seo)

یکی از اصلی‌ترین پارامترهای تعیین کننده در هزینه‌های طراحی سایت، تعیین قیمت سئو داخلی سایت است. سئو داخلی سایت با توجه به حجم و نوع محتوا می‌تواند هزینه‌های متفاوتی را تعیین کند. محاسبه هزینه سئو سایت از وظایف کارشناس سئو است و با توجه به زمان مصرف شده و تجربه کارشناس متفاوت می‌باشد. اگر برای شما این سوال مطرح شده که کارشناس سئو کیست و چه وظایفی دارد؟، پیشنهاد می‌کنم این مقاله را از دست ندید. برای آشنایی بیشتر با سئو سایت، مقاله سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ را مطالعه بفرمایید.

پشتیبانی سایت (Support Site)

بعد از طراحی سایت و تحویل به کارفرما، نگهداری از سایت امری بسیار مهم است. و بی‌توجهی به آن پیامدهای بدی به همراه دارد. اگر آپدیت جدید منتشر شود ولی به‌روزرسانی صورت نگیرد، راهی آسان برای نفوذ هکرها به وب سایت باز می‌شود.

پشتیبانی سایت

پشتیبانی سایت به‌طور معمول شامل موارد زیر است:

نگهداری از هاست و دامنه

• به‌روزرسانی وردپرس

• آپدیت پلاگین‌ها

• حل کردن مشکلات احتمالی در عملکرد سایت

• بررسی رتبه سایت در گوگل و میزان بازدید

در صورتی که سایت فروشگاهی باشد، بارگذاری محصولات و در صورتی که سایت بلاگ باشد، بارگذاری مطالب جدید. هزینه پشتیبانی وب‌ سایت با توجه به میزان کار و نوع فعالیت می‌تواند ماهانه از ۵۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون تومان می‌باشد.

خدمات جانبی

از جمله مواردی که باید در انتخاب وب سایت آماده به آن‌ها توجه کنیم، عبارتند از:

* تجربه کاربری سایت

* اسپم اسکور سایت

* عمر دامنه

* ساختار لینک سازی

* سایت مپ

* فایل Robots.txt

و…

این هزینه‌های میلیونی برای داشتن وب ‌سایت نتیجه می‌دهد؟

اگر مطالب بالا را با دقت بخوانید، با توجه به نوع و حجم وب سایت دلخواهتان می‌توانید هزینه‌های طراحی سایت مورد نیاز را حدس بزنید. برای داشتن یک وب ‌سایت در قدم اول باید هدف تعیین کنید، تا با توجه به آن در مسیر رسیدن به خواسته‌هایتان قدم بردارید. بسیاری از افراد در ابتدا تصویر درست و واضحی از داشتن یک وب ‌سایت ندارند؛ بنابراین نمی‌توانند برای رسیدن به درآمد بالا از وب ‌سایت یک استراتژی درست داشته باشند.

برای مقابله با هک و بالا بردن امنیت سایت وردپرسی حتما چگونه امنیت وردپرس را افزایش دهیم تا هرگز هک نشویم؟ (13 مورد مهم) بخوانید.