کار با قسمت‌های مختلف وردپرس و نصب قالب (6)

کار با قسمت‌های مختلف وردپرس و نصب قالب

در این سری مقالات آیجیتالی قرار هست در 9 مقاله متنی، تصویری و ویدئوی گام به گام در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی صحبت کنیم. برای اینکه شما هم بتوانید یک کسب و کار آنلاین داشته باشید، کافیست این 9 گام را به درستی بررسی و عملی کنید. در مقاله قبلی در مورد نصب وردپرس روی هاست سی پنل صحبت کردیم و توانستیم وردپرس را برای اولین بار برای طراحی سایت وردپرسی مان بالا آوریم، حالا نوبت این است که با قسمت های مختلف وردپرس آشنا شویم و قالب موردنظر مان را نصب کنیم، پس با ما همراه باشید.

وردپرس از چه قسمت هایی تشکیل شده است؟

همین طور که در عکس زیر مشاهده می کنید، وردپرس یک داشبورد مدیریتی یا به اصطلاح پیشخوان دارد که شما به عنوان مدیر وب سایت قادر خواهید بود، با قسمت های مختلف آن کار کنید.

وردپرس را مثل یک اپلیکیشن در نظر بگیرید، مثل اینستاگرام مثلا. حالا اینستاگرام یک سری تنظیمات کلی دارد و یک سری از قسمت های آن هم مخصوص عملکردهای خاص مثل پست گذاشتن است. پس اصلا سخت نگیرید، شما کم کم، آهسته و پیوسته می توانید با وردپرس وب سایت خودتان را طراحی کنید، کافی‌ست جدی باشید. همین!

کار با قسمت‌های مختلف وردپرس

هر اپلیکیشنی ویژگی های منحصر بفرد خود را دارد. مثلا شما باید فرق نوشته ها، برگه ها و محصولات را به خوبی بدانید. برای این کار لازم است با توجه به زمینه فعالیت تان، کلمات کلیدی کسب و کارتان را مشخص کرده و با یک استراتژی مشخص این دسته بندی ها را انجام دهید.

برای اینکه در این زمینه به مهارت برسید، کافی‌ست دوره آموزشی تحقیق و معماری کلمات کلیدی را به خوبی یاد بگیرید و بعد از وارد عمل شده و آن را روی وب سایت خودتان پیاده سازی کنید.

برای اینکه با قسمت های وردپرس بیشتر آشنا شوید، ویدئوی زیر را تا انتها ببینید، سپس ادامه دهید:

خب تا اینجا با قسمت های مختلف وردپرس اشنا شدیم و یک قالب هم برای وب سایت مان نصب کردیم.

چرا وردپری به قالب نیاز دارد؟

بیایید با یک مثال شروع کنیم، شما یک گوشی موبایل خریده اید. اولین باری که آن را روشن می کنید، چه می بینید؟ تقریبا هیچ، چرا؟
چون این اپلیکیشن های آن هستند که به گوشی روح و جلال می دهد. در حالی که گوشی خالی، امکاناتی نظیر دوربین عکس برداری و فیلم برداری دارد و یک سری امکانات دیگر.

شما برای اینکه بتوانید از گوشی خود بهترین عملکرد را داشته باشید، نیاز هست اپلیکیشن های موردنیازتان را بر روی گوشی موبایل تان نصب کنید و شروع کنید با همان اپلیکیشن ها کار کردن.

حال وردپرس هم همین گونه شما برای کارایی بیشتر این سیستم مدیریت محتوا نیاز دارید یک قالب و افزونه های موردنیازتان را بر روی آن نصب کنید.

در ویدئوی بالا ما قالب هلو المنتور را معرفی کردیم. چرا؟ چون بعد از نصب هیچ چیزی ندارد و شما قادر خواهید بود از صفر یک سایت را بالا آورد. در ضمن این قالب کاملا رایگان است. این در حالی است که خود وردپرس یک قالب پیش فرض دارد که اصلا مناسب طراحی سایت نیست. بخاطر همین پیشنهاد کردیم این قالب را نصب کنید.

شاید شما یک مرحله در سطح بالاتری باشید و بگید که ما مثلا می خواهیم یک سایت شخصی برای خودمان بالا آوریم، آن زمان چه قالبی برای ما مناسب است؟
در حالت کلی شما با قالب هلو المنتور و افزونه المنتور قادر خواهید بود، هر نوع وب سایتی را بالا آورید. با این ما بهترین قالب های وردپرسی را اینجا لیست کرده ایم که می توانید تمامی آن ها را یک جا داشته باشید.

در ادامه به قسمت هفتم راه اندازی کسب و کار آنلاین می پردازیم و آن نصب افزونه‌های موردنیاز وردپرس می باشد.

راستی شما هم لطفا تجربیات خود را با ما در میان بگذارید و هر نکته ای که از قلم افتاده است، ممنون میشم در قسمت کامنت ها گوشزد کنید❤️️